Forex Valutahandel

Hur man köper och säljer råvaror?

Det är mycket lätt att börja köpa och sälja varor, med avsikt att tjäna pengar. Spekulation naturligtvis kräver expertis, men alla bekvämligheten med en handel är mycket lätt att lära sig.

Köpa och sälja råvaror
New eToro SW

Här är lite praktisk information om hur råvaror utförs.

Det kommer nog inte som någon överraskning att Internet används för att köpa och sälja, och de flesta människor vet redan att han handlar i är inte fysiska råvaror, men derivatinstrument produkter - dvs värdepapper CFD / CFD, terminer och optioner (inte så svårt som det kan låta vissa).

Det är väldigt enkelt att köpa råvaror. Allt du behöver är:

  1. pengar (naturligtvis)
  2. en dator med internetuppkoppling
  3. en råvarumäklare

Pengar. När det gäller den första punkten på listan, dvs pengar, så detta bör inte vara avskräckande. Även små mängder kan börja med. Du behöver inte vara rik för att handla med varumarknaden. Tvärtom: Råvaruhandel är något nästan alla har råd.

Data och Internet. Kraven på datorn är blygsamma. Det behöver inte vara en kraftfull supermaskin. Så länge du kan använda internet på maskinens kapacitet är tillräckligt bra. När det gäller krav på Internet hastighet är också mycket måttlig och även en långsam linje av mobil kommer att vara bra nog. För handel via mobila, iPhone eller smarta telefoner med mobila operativsystem som Android, Windows Mobile, och även Nokias Symbian kommer att vara tillräckligt bra.

Råvarumäklare. Det finns många råvarumäklare att välja mellan. Vi rekommenderar att du använder den internationellt erkända mäklare. Att köpa råvaror via Internet, är du beroende av en väl utformad gränssnitt och det kostar en massa pengar för att utveckla bra online handel lösningar som är anpassade till varumarknaden. Vi har skrivit om råvarumäklare som vi vet är av hög teknisk standard, och det är helt säkert att använda.

Var smart i valet av råvarumäklare

Vilken handelslösning du använder är mycket relevant, men lyckligtvis finns det flera råvarumäklare att registrera sig hos gratis och utan förpliktelser. Många är också billig att använda. I vissa mäklare kan du börja handla med egna pengar direkt efter att pengarna är insatta på ditt kundkonto.

Vissa råvarumäklare kräver att du sätter en betydande del innan man får verka genom sina handelssystem. I våra observationer verkar det som dessa medel också vilja se bra att ta betalt för sina tjänster. Vi har därför valt att nämna mäklare som har låga krav på storleken på fyndigheten.

Vissa råvaror mäklare erbjuder även demos, där du kan prova råvaruhandel riskfritt. Istället för att riskera egna pengar, kan man använda sedan virtuell demo pengar. En komplett bild av nätmäklare kommer förmodligen inte få någon innan en insättning och börja handla med egna pengar, som ett demo-konto är ofta begränsad jämfört med en aktiv aktör konto.

Vilka mäklare bör du använda?

Råvaruhandel, det är ett bra val system, men vi har hittat några som har utmärkt sig och som är alla goda kandidater.

Följ länkarna ovan för en beskrivning av respektive medel (länk inom parentes tar dig direkt till den officiella registreringen sidan för nya kunder).

Hur man tjänar pengar på varuhandel?

För att tjäna pengar på råvaror, är det inte nog att du vet hur man köper och säljer varor. Spekulationerna är på väg att försöka ta reda på när det är klokt att köpa / sälja specifika varor.

Om du inte har tidigare erfarenhet av råvaruhandel, rekommenderar vi att du läser vår en snabbguide till råvaruhandel.

Avancerad och de som har försökt råvaruhandel, kan du också hitta en hel del nyttig information här Råvarehandel.com. Vi diskuterar strategier för hur man identifierar en bra handel, som medel skall användas, och mer relevant för dem som vill tjäna pengar på råvaruhandel.

easyMarkets
easyMarkets
är en av de ledande tjänsterna inom valutahandel och passar bra till proffs liksom nybörjare.

eToro
eToro
är en investering nätverk med 1,5 miljoner handlare. Följ och kopiera handel strategier de bästa handlarna och uppnå samma resultat som experterna.

Plus500
Plus500
är en CFD-tjänst. *Din kapital är i fara. Enkel och öppen handelsplattform fråntagen alla onödiga funktioner.

Ovanstående tjänster regleras av statliga finansiella myndigheter, och kontrolleras noggrant av oss. Vi har fördjupad kunskap om branschens aktörer, och rekommenderar endast det bästa av det bästa.

Fullo förstå riskerna före du börjar. CFD:er kan resultera i förlust av hela ditt kapital!