Forex Valutahandel

Snabbguide till råvaruhandel

Råvaruhandel är enklare och billigare än många tror! Detta är en sammanfattning för att hjälpa dig komma igång med handel och råvaror. Om du vill prova handel med råvaror redan.

Snabbguide till råvaruhandel

Med råvaruhandel kan du tjäna pengar på olja, guld, silver, kaffe och andra råvaror. Alla kan handla med råvaror, och du behöver inte nödvändigtvis har så mycket pengar för att börja.

New eToro SW

Råvaruhandel är inte alls så komplicerat som du kanske tror.

För att tjäna pengar på råvaruhandel måste du fatta bra beslut. Även de bästa investerare och handlare gör dåliga affärer från tid till annan, eftersom framtiden är okänd för oss. Det enda som betyder något är hur mycket du har tjänat när alla förluster beaktas.

Framgångsrikt handel med råvaror kräver att du fokuserar på vinsten. Detta är ingen tillfällighetspel där du kan vinna stora jackpots, utan snarare en medveten process som syftar till att kontinuerligt ackumulera investerad kapital.

Råvaruhandel är ett utmärkt sätt att tjäna pengar, men det måste göras på rätt sätt. Ingen kan veta med säkerhet hur priserna på råvaror kommer att vara i morgon. Det bästa vi kan göra är att förutsäga prisutvecklingen. Vi kan analysera råvarumarknaden, kan vi bevisa olika scenarier, men aldrig säga något om framtida priser.

Det enkla sättet att lära sig råvaruhandel

Ett enkelt sätt att lära sig råvaruhandel är att börja handla med råvaror. Du kan göra detta helt utan risk i början, där du handlar via en demo-konto som är helt utan vidare krav från din sida.

En demo-konto kan du öppna med en nätmäklare som har möjlighet till råvaruhandel.

eToro är den bästa nätmäklare för råvaruhandel. Denna sidan är ett bra val för nybörjare som vill ha en enkel introduktion till råvaror och valutor. Råvaror och valutamarknaderna är nära besläktade, är denna sidan en bra pedagogisk bas. eToro är dock världens största investeringsnätverk med 2,5 miljoner aktiva handlare. Nätverket är öppet, så att du kan se och följa de bästa aktörerna, och även kopiera automatiskt åtgärder på valutamarknaden så att du uppnår samma resultat som dom bästa traders utan att göra något.

Alla mäklare ovan är reglerade och uppfyller sträng krav för finansiella myndigheter i EU. Alla är internationella och populära tjänster som används av handlare i många länder. eToro är den största med handlare från över 150 länder och har också blivit populär i Sverige.

Ett enkelt sätt att lära råvaruhandel är således genom en demokonto. Detta ger dig en glimt av hur du gör handel med råvaror, och erfarenhet av hur marknaden fungerar. Praktisk övning är mycket effektivare än att börja plöja genom teoriböcker först.

easyMarkets är ett bra val för dig som vill ha en minimalistisk handelsplattform. Onödiga och sällan använda funktioner har tagits bort, och fokus ligger på grundläggande faktorer som påverkar priserna på varumarknaden. easyMarkets erbjuder aktiehandel, valutor, råvaror och börshandlade fonder och CFD.

Gratis kurser i råvaruhandel

Två av de ovanstående tjänster, easyMarkets och eToro har emellertid också utmärkta kurser som är utformade för dem som vill börja handla med råvaror eller valutor. Båda är på engelska, detta är inte nödvändigtvis en nackdel, eftersom trading-terminologin domineras av engelska ord och fraser.

Tillgång till dessa kurser kräver registrering. Läs mer här:

  • eToro kurs i råvaror ger en bra och grundlig introduktion till råvaruhandel och trading. Kursen är webbaserad och tar bara några timmar att slutföra. Efter träning kommer du att ha en god förståelse för råvarumarknaderna och dina möjligheter till att tjäna pengar här. Du får lära dig de nödvändiga tekniker för teknisk analys, är detta det viktigaste verktyget för att förutsäga förändringar i priserna på råvaror och värdepapper.

easyMarkets
easyMarkets
är en av de ledande tjänsterna inom valutahandel och passar bra till proffs liksom nybörjare.

eToro
eToro
är en investering nätverk med 1,5 miljoner handlare. Följ och kopiera handel strategier de bästa handlarna och uppnå samma resultat som experterna.

Plus500
Plus500
är en CFD-tjänst. *Din kapital är i fara. Enkel och öppen handelsplattform fråntagen alla onödiga funktioner.

Ovanstående tjänster regleras av statliga finansiella myndigheter, och kontrolleras noggrant av oss. Vi har fördjupad kunskap om branschens aktörer, och rekommenderar endast det bästa av det bästa.

Fullo förstå riskerna före du börjar. CFD:er kan resultera i förlust av hela ditt kapital!